Dalárda

Két szó: online karaoke. A szélessávú internet terjedésével végre az önbizalomhiánnyal küszködő dalospacsirták is előjöhetnek rejtekükről, helyesebben akár ott is maradhatnak, és a számítógép relatív magányában felénekelhetik kedvenc számaikat, a sikerültebbeket meg jól megoszthatják velünk itt a Dalárdában. Napi nóta, nektek.

Friss topikok

Linkblog

Változások a SingSnap-en

2009.01.24. 10:18 | -gabe- | Szólj hozzá!

Címkék: singsnap

A januárt komoly bejelentéssel kezdte a SingSnap: megváltozik az előfizetési rendszer, és az áremelés mellett a legnagyobb változás az ingyenes felhasználók felvételeinek számkorlátozása. 

Vagyis amellett, hogy drasztikusan (havi 7 dollárról 12 dollára) emelik az ún. Gold Member-ek előfizetési díját - igaz, belépő rendszerben, vagyis a régi előfizetőket ez nem érinti - az ingyenesen felhasználók az eddigi korlátozás nélküli felvételi lehetőség helyett mostantól legfeljebb 70 felvételt tárolhatnak a SingSnap szerverein.

Ez különösen azoknak jelent nagy problémát, akik már jelenleg is jócskán túllépték ezt a határt és több száz (ha nem több ezer) felvételük van (a SingSnap majd' 20000-es dallistája erre könnyen lehetőséget adott). Félő, hogy az oldal a legtermékenyebb, igaz bevételt nem hozó felhasználóit veszítheti el. Lett is nagy felzúdulás a dologból és a közösség több kérdést / kérést is felvetett, amit a SingSnap vezetői (számomra kicsit meglepő módon) pozitívan fogadtak és itt-ott kisebb mértékben módosítottak is a terveiken.

Február végéig kitolták például azt az időszakot, amíg a jelenleg ingyenes felhasználók a régi árakon fizethetnek elő, a 70 dalos limitet 100-ra emelték, és támogatói rendszert indítottak, amelyben Gold Member tagsággal jutalmaznak arra érdemes felhasználókat. A limit fölötti dalokat azonban könyörtelenül törölni fogják.

Kérdés, hányan fogják vérig sértve otthagyni az oldalt és hány felhasználót sikerül ezzel a módszerrel az előfizetés felé terelni. Paradox módon az oldal túlélését a nemfizető felhasználók távozása és az előfizetők számának növelése egyaránt növeli :) Meglátjuk mi lesz, mindettől függetlenül a SingSnap továbbra is az egyik legnagyobb és legjobban használható oldal marad és amennyiben a többletbevételt további fejlesztésekre fordítják, akár jól is kijöhetünk a dologból.

Az eredeti bejelentés:

http://www.singsnap.com/snap/forum/topic/b01e630

A módosítások:

http://www.singsnap.com/snap/forum/topic/ae2ca92

A bejegyzés trackback címe:

https://dalarda.blog.hu/api/trackback/id/tr17898801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása