Dalárda

Két szó: online karaoke. A szélessávú internet terjedésével végre az önbizalomhiánnyal küszködő dalospacsirták is előjöhetnek rejtekükről, helyesebben akár ott is maradhatnak, és a számítógép relatív magányában felénekelhetik kedvenc számaikat, a sikerültebbeket meg jól megoszthatják velünk itt a Dalárdában. Napi nóta, nektek.

Friss topikok

Linkblog

Karaoke video

2008.08.13. 10:49 | -gabe- | Szólj hozzá!

Címkék: dal karaoke evanescence bring me to life the motels only the lonely

Az online karaoke addiktív. Erre akkor döbbensz rá először, amikor este 10-re hazaérve gyorsan megeteted a kutyákat, adsz egy puszit az asszonynak, aztán már mész is a gép elé, mert neked most, azonnal fel kell énekelned azt a Tom Jones számot, amit már tegnap kinéztél magadnak :)

Aztán valamikor hajnali 2 körül - amikor már nyolcszor kiabáltak ki rád a hálószobából, hogy gyere aludni - már a harmadik dalt veszed fel (huszonötödször), mert a refrénben az istennek sem akar sikerülni a ki****ott hajlítás, és addig nem teszed el magad másnapra, amíg ezt a rohadt számot fel nem énekelted. Még jó, hogy csukva az ablak, különben a fél utca feljelentene csendháborításért (a francba, mégis nyitva van)...

És ezt még lehet fokozni. Vannak akik méregdrága felszerelést vásárolnak, stúdiómikrofont, jó minőségű (webkamerának is használható) kamerát, és gyakorlatilag házi stúdiót rendeznek a padlásszobában, ahol ilyen felvételeket készítenek (The Motels - Only The Lonely):

Megint mások kreatívan felhasználva a webkamera effektjeit, videoklipet készítenetk a dalhoz (Evanescence - Bring Me To Life):

A bejegyzés trackback címe:

https://dalarda.blog.hu/api/trackback/id/tr41613888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása