Dalárda

Két szó: online karaoke. A szélessávú internet terjedésével végre az önbizalomhiánnyal küszködő dalospacsirták is előjöhetnek rejtekükről, helyesebben akár ott is maradhatnak, és a számítógép relatív magányában felénekelhetik kedvenc számaikat, a sikerültebbeket meg jól megoszthatják velünk itt a Dalárdában. Napi nóta, nektek.

Friss topikok

Linkblog

Az időskor és az online karaoke...

2008.08.27. 23:18 | -gabe- | Szólj hozzá!

Címkék: dal country karaoke időskor bob wills

...tök jól megfér egymással. Miközben az utóbbi napokban egy tévés vetélkedő kapcsán leginkáb a kilencvenes évek magyar slágereit danolásztam úton-útfélen, a SingSnap-en bóklászva egyre-másra botlottam bele a sokadik ikszen is túllévő dalospacsirtákba.

Emlékszem, nagyapám is nótáskedvű volt, de az ő életében az internet (illetve a www) még ötletként sem igen merült fel, így szórakozásként megelégedett a TOTÓ-zással, és a keresztrejtvényekkel. A mai nagyik viszont kiélhetik magukat az interneten is. Sok kincsre bukkantam, és őket egytől-egyik be is mutatom majd a blogon.

Elsőnek rögtön itt van Benji, aki 72 évesen akár még fiatalnak is mondható, aktív korában country énekes/gitáros volt, így neki egyfajta levezetés az online karaoke. Viszont láthatóan élvezi a dolgot, habár csak 2008-ban kezdett el énekelni a SingSnap-en, több mint hetven felvétele van már. Az egyik személyes kedvencem az alábbi (Bob Wills - Bubbles In My Beer) Update: sajnos azóta ez nem elérhető -> helyette egy hasonlóan vidám előadás: George Strait - Am I Blue

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dalarda.blog.hu/api/trackback/id/tr36636893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása