Dalárda

Két szó: online karaoke. A szélessávú internet terjedésével végre az önbizalomhiánnyal küszködő dalospacsirták is előjöhetnek rejtekükről, helyesebben akár ott is maradhatnak, és a számítógép relatív magányában felénekelhetik kedvenc számaikat, a sikerültebbeket meg jól megoszthatják velünk itt a Dalárdában. Napi nóta, nektek.

Friss topikok

Linkblog

Frank Sinatra

2008.08.28. 11:19 | -gabe- | Szólj hozzá!

Címkék: jazz swing előadó frank sinatra

Francis Albert "Frank" Sinatra amerikai énekes és Oscar díjas színész 1915-ben született, swing énekesként kezdte karrierjét, a 40-es években ívelt fel szóló karrierje jazz előadóként, és számos filmben szerepelt.

Számomra az 50-es évek Amerikáját jelenti, az "I've Got You Under My Skin", vagy a "My Way" hallgatása közben mintha egy fekete-fehér musical-be csöppentem volna. A "Love & Marriage" is sokaknak ismerős lehet, ha máshonnan nem a "Rém rendes család" sorozat főcímzenéjeként.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dalarda.blog.hu/api/trackback/id/tr17637476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása