Dalárda

Két szó: online karaoke. A szélessávú internet terjedésével végre az önbizalomhiánnyal küszködő dalospacsirták is előjöhetnek rejtekükről, helyesebben akár ott is maradhatnak, és a számítógép relatív magányában felénekelhetik kedvenc számaikat, a sikerültebbeket meg jól megoszthatják velünk itt a Dalárdában. Napi nóta, nektek.

Friss topikok

Linkblog

Jótékonysági karaoke szomorú eredménnyel

2008.08.28. 16:27 | -gabe- | Szólj hozzá!

Címkék: jótékonyság karaoke add a hangod

Nem adtam fel a reményt, hogy valahol a net egyik eldugott szegletében legális, magyar, online karaoke lehetőségre bukkanok, ezért időről-időre keresgélek a guglival, hátha.

Most majdnem megtaláltam amit kerestem, az addahangod.hu oldalon ugyanis egy jótékonysági felhívás keretében lehetett egy-egy gyerekdal feléneklésével támogatni a daganatos gyerekeket.

A cél az volt, hogy legalább 10.000 hangot gyűjtsenek össze, ekkor ugyanis a főtámogató cég 1.000.000 ropogós magyar Forinttal toldotta volna meg az éves támogatását.

Ez már majdnem karaoke, ráadásul nagyon jó cél érdekében, nosza énekeljünk egyet (gondoltam).

A hangsúly azonban az előző mondatokban sajnos a múltidőn van, az akció (promóció?) ugyanis július 31-én lejárt, és jelenleg regisztrálni sem lehet már az oldalra. Valamit nagyon elronthattak a szervezők, vagy a szomorú valóság az, hogy magasról leszarjuk a rákos gyerekek étkeztetését, merthogy nemhogy 10.000, de 1.000 felhasználó sem adta a hangját. Egészen pontosan gyászosan kevés, 139 felvétel gyűlt össze!

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ekkora lenne az érdektelenség, sokkal inkább hiszem azt, hogy hozzám hasonlóan nem értesültek róla az emberek, hogy van egy ilyen lehetőség.

Az oldalon nem adtak meg semmilyen elérhetőséget, így innen üzenem az illetékeseknek, hogy habár a pluszjuttatást már nem szerezhetjük meg a gyerekeknek, lelki szempontból nem lenne rossz, ha az a számláló emelkedne még egy kicsit, úgyhogy ha egy mód van rá, nyissák meg ismét a regisztráció és a felvétel lehetőségét!

Az oldal egyébként még elérhető: www.addahangod.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dalarda.blog.hu/api/trackback/id/tr53637929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása