Dalárda

Két szó: online karaoke. A szélessávú internet terjedésével végre az önbizalomhiánnyal küszködő dalospacsirták is előjöhetnek rejtekükről, helyesebben akár ott is maradhatnak, és a számítógép relatív magányában felénekelhetik kedvenc számaikat, a sikerültebbeket meg jól megoszthatják velünk itt a Dalárdában. Napi nóta, nektek.

Friss topikok

Linkblog

Tom Petty - Mary Jane's Last Dance

2008.08.08. 19:43 | -gabe- | Szólj hozzá!

Címkék: dal rock karaoke előadó tom petty

Mókás dolog allergiától eldugult orral, félig náthásan, amikor a zöngés mássalhangzók kimondása is problémát okoz és fél oktávval mélyebb a hangod, mint egyébként, üveghangon Tom Petty-t énekelni. De tényleg. Mindegy, Tünde kérte, Tünde megkapta, és nem is sikerült olyan rosszul :)

Néhány infó Tom Petty-ről:

Amerikai énekes, gitáros, a Tom Petty and The Heartbreakers formáció frontembere, van egy nagy rakás slágere, amiknek jó részét még ma is játszák a rádiók.

Rendszeresen felszólal a nagy kiadók hatalma ellen, kiáll a független rádióadók mellett, összességében elég normális fickónak tűnik :)

Ezzel a számmal (helyesebben a videóklipjével) MTV Music Awards-ot nyertek 1994-ben. Arról is híres a szám, hogy a Red Hot Chilli Peppers első kislemezén gyakorlatilag egy az egyben lenyúlta a dallamot, Petty-t azonban nem nagyon izgatja a dolog, a Rolling Stone magazinnak ezt nyilatkozta: "Sok rock 'n' roll szám hasonlít egymásra (...) Azt hiszem elég frivol bírósági tárgyalás van ebben az országban anélkül is, hogy az emberek popdalok miatt kezdenék ölni egymást." És még jól is zenél...

A bejegyzés trackback címe:

https://dalarda.blog.hu/api/trackback/id/tr29607276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása