Dalárda

Két szó: online karaoke. A szélessávú internet terjedésével végre az önbizalomhiánnyal küszködő dalospacsirták is előjöhetnek rejtekükről, helyesebben akár ott is maradhatnak, és a számítógép relatív magányában felénekelhetik kedvenc számaikat, a sikerültebbeket meg jól megoszthatják velünk itt a Dalárdában. Napi nóta, nektek.

Friss topikok

Linkblog

Benji eltűnt...

2009.01.25. 10:15 | -gabe- | Szólj hozzá!

Nem is olyan régen írtam arról, hogy bizony az életkor nem akadály, ha karaoke-ról van szó (jut eszembe, ennek kapcsán pótolnom kell egy hiányosságot, és bemutatni néhány további példát a karaoke oldalakról) és akkor Benji-vel példálóztam, aki 73 éves és aki - úgy tűnik - előszeretettel törli (vagy legalábbis rejti el) régebbi felvételeit.

Ráadásul egyszercsak eltűnt a kedvenceim közül és hiába kerestem, nem találtam rá. Egészen addig, míg épp a korábbi bejegyzésem alapján sikerült megtudnom új felhasználónevét. Szóval Benji megvan, jó egészségnek örvend, de persze megint törölte azt a felvételt, amit a bejegyzésbe ágyaztam.

Úgyhogy itt van inkább Benji20_20 profiloldala az aktuális felvételeivel. Mindegyik nyerő!

http://www.singsnap.com/snap/profile/recordings/b82f4b8

A bejegyzés trackback címe:

https://dalarda.blog.hu/api/trackback/id/tr40900115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása