Dalárda

Két szó: online karaoke. A szélessávú internet terjedésével végre az önbizalomhiánnyal küszködő dalospacsirták is előjöhetnek rejtekükről, helyesebben akár ott is maradhatnak, és a számítógép relatív magányában felénekelhetik kedvenc számaikat, a sikerültebbeket meg jól megoszthatják velünk itt a Dalárdában. Napi nóta, nektek.

Friss topikok

Linkblog

Nat King Cole

2008.08.08. 12:49 | -gabe- | Szólj hozzá!

Címkék: jazz előadó nat king cole

Nat King Cole

Eredetileg Nathaniel Adams Coles, amerikai zongorista, zeneszerző, jazz énekes. Bársonyos hangja, a szó jó értelmében vett populáris jazz zenéje méltán emelte Frank Sinatra-i magasságokba. A 40-es 50-es évek meghatározó amerikai előadója volt, egy időben saját tévéműsorral is jelentkezett.

Hihetetlenül termékeny művész volt, 1965-ben bekövetkezett korai haláláig 48 lemezt adott ki, a 2006-ban megjelentetett Nat King Cole összes, több mint 300 dalt tartalmaz. Erős dohányosként, pályája csúcsán, tüdőrákban halt meg.

Lánya, Natalie Cole is énekes, az előző postban lévő duettet eredetileg ő énekelte fel 1991-ben édesapja digitálisan feljavított '63-as Unforgettable felvételére.

A bejegyzés trackback címe:

https://dalarda.blog.hu/api/trackback/id/tr99606676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása