Dalárda

Két szó: online karaoke. A szélessávú internet terjedésével végre az önbizalomhiánnyal küszködő dalospacsirták is előjöhetnek rejtekükről, helyesebben akár ott is maradhatnak, és a számítógép relatív magányában felénekelhetik kedvenc számaikat, a sikerültebbeket meg jól megoszthatják velünk itt a Dalárdában. Napi nóta, nektek.

Friss topikok

Linkblog

Indulunk

2008.08.06. 11:10 | -gabe- | Szólj hozzá!

Abban a reményben indítom a blogot, hogy vannak még rajtam kívül is olyan emberek a honban, akiknek mindennapi életükhöz tartozik a zene, a dal, de távol áll tőlük a Megasztár talmi csillogása, és általában a színpadi szereplés.

Nekünk találták ki az online karaoke intézményét, ahol közönség nélkül, kényelmes fotelban ülve énekelhetjük fel kedvenc dalainkat (akár többször is, mire elégedettek leszünk az eredménnyel), és a legjobban sikerülteket megoszthatjuk a közönséggel.

A web magyar felén sajnos még nincs ilyen kezdeményezés, a külföldi oldalakon viszont kevés a magyar "versenyző". Blogunk egyfelől a lehetőségekre kívánja felhívni a figyelmet, másfelől közzétesszük az érdekesebb próbálkozásokat.

Ennek szellemében bárki csatlakozhat a Dalárdához, csak regisztrálni kell egy online karaoke oldalra, rögzíteni a produkciót és a linket elküldeni nekünk. Nótás kedvű kockák, jelentkezzetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://dalarda.blog.hu/api/trackback/id/tr68603223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása